Freddy's Hotel
Freddy's Hotel eshte eksperienca e duhur e akomodimit te cdo mysafiri qe viziton Tiranen . Dhomat tona jane te rehatshme , stafi eshte shume profesional , mengjesi eshte i shijshem . I pozicionuar vetem disa hapa larg qendres se Tiranes dhe atraksioneve turistike te qytetit , Freddy's Hotel eshte zgjedhja e duhur per te pushuar prane faciliteteve dhe atraksioneve qe Tirana ka per te ofruar. Ne ofrojme asistence ne te gjitha fushat qe lidhen me turizmin ne qytetin e Tiranes dhe ne te gjithe Shqiperine .

hotelfreddys@gmail.com
Oferta
Rendit:
Nuk ka oferta të reja

Vendndodhja
Tarifa orientuese
Rendit:
Nuk ka informacion