Arber
Hotel "Arber" ndodhet në qendër të Tiranës, pranë shumë institucioneve shtetërore dhe kulturore. Arkitektura moderne dhe teknologjia e bëjnë këtë hotel të përshtatshëm dhe ideal për çdo vizitor. Hotel "Arber" është zgjidhja më e mirë për ju, pavarësisht nga arsyeja e ardhjes tuaj në Tiranë. Hotel "Arber" ka 24 dhoma dhe 1 suitë, të gjitha të cilat janë të dekoruara në mënyrë të këndshme dhe elegante. Duke ju ofruar shumë shërbime që do të plotësojnë nevojat tuaja. TV dixhital, shërbim lavanderi, sistem alarmi, ngrohje qendrore etj.

arber@gmail.com
Oferta
Rendit:
Ofertë Tetor
01/10/2017 - 31/10/2017
Oferte 2-ditore qendrimi ku perfshihet dhome ne cift, mengjesi falas dhe nje guide ditore ne qytet.
1500 ALL

Vendndodhja
Tarifa orientuese
Rendit:
Nuk ka informacion